ISM MASTERCLASS ALUMNIDAG

Op 1 oktober 2024 organiseert Servitect de ISM Masterclass alumnidag. Alle oud-deelnemers van de Masterclass, inmiddels 500+, worden uitgenodigd voor deze dag. En het beloofd een interessante dag te worden en dé gelegenheid kennis te nemen van de nieuwste trends en technieken en waardevolle connecties te maken met mede-alumni.

ISM Masterclass alumnidag

De ontwikkelingen in ons prachtige vakgebied gaan razendsnel en vragen om adequaat reageren. Daarom nodigen we je van harte uit voor de Masterclass Alumnidag op dinsdag 1 oktober in Hoog-Holten. Dit is dé gelegenheid om op
de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken, en om waardevolle connecties te maken met mede-alumni.

Tijdens deze dag zullen we ons verdiepen in actuele onderwerpen die essentieel zijn voor het succes in IT:

Ik meld me aan voor de alumnidag en ga akkoord met de bijdrage van € 295,-

Er zijn complexe uitdagingen

Om deze complexe uitdagingen aan te pakken, is een holistische en geïntegreerde werkwijze noodzakelijk. De introductie van ISM v5 biedt een uitstekende kans om hier (pro)actief op in te spelen. We zullen ons verdiepen in leiderschap, system thinking en o.a. Obeya om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Vertrouwde omgeving van hotel Hoog-Holten

In de vertrouwde omgeving van hotel Hoog-Holten zullen we samenkomen om deze ontwikkelingen te bespreken en de mogelijkheden te verkennen om hierop in te spelen. Het wordt een dag vol inspiratie, inzichten en netwerkmogelijkheden met masterclass-deelnemers uit diverse organisaties.

Investering in je oplosvermogen

Voor deze inspirerende dag vragen we een bijdrage van € 295,- exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief een uitstekende verzorging van de inwendige mens, met onder andere een heerlijke lunch.

De kennis die je gedurende de dag opdoet, zal je oplossingsvermogen verder vergroten. 

Veelgestelde vragen

Van de ISM Masterclass alumnidag worden geen opnames gemaakt die je achteraf bekijken kunt.

De ontwikkelingen in ons prachtige vakgebied gaan razendsnel en vragen om adequaat reageren. Daarnaast is begin dit jaar het boek de ISM-methode V5 uitgekomen. De hoogste tijd om oud ISM Masterclass deelnemers bij te praten zodat ze weer up-to-date zijn met hun kennis rond IT Service Management. 

De ISM Masterclass alumnidag is voor alle oud-deelnemers aan de ISM Masterclass van de afgelopen jaren. Inmiddels zijn dit er 500+.

Wim zal de inhoud van de dag tot het laatste moment bijwerken om de meest actuele informatie met je te kunnen delen.