ISM MASTERCLASS ALUMNIDAG

Op 1 oktober 2024 organiseert Servitect de allereerste ISM Masterclass alumnidag. Alle oud-deelnemers van de Masterclass, inmiddels bijna 600, worden uitgenodigd voor deze dag. Het beloofd een boeiende dag te worden en dé gelegenheid kennis te nemen van de nieuwste trends en technieken en waardevolle connecties te maken met mede-alumni. Zorg dat je erbij bent!

ISM Masterclass alumnidag

Welkom, alumni en IT-professionals.

Graag nodig ik je uit voor de eerste ISM Masterclass Alumnidag op dinsdag 1 oktober in Hoog-Holten.

Natuurlijk is het leuk elkaar weer eens te ontmoeten, maar ook de vele ontwikkelingen in ons prachtige vakgebied zijn voldoende aanleiding om bij te praten.

Het gaat razendsnel met ons mooie vakgebied en adequaat reageren is nodig. Waarbij de vraag natuurlijk rijst: hoe doe je dat?

De introductie van ISM v5 biedt een basis voor een holistische en geïntegreerde visie om in te spelen op de belangrijkste trends, zoals:

Ik meld me aan voor de alumnidag en ga akkoord met de bijdrage van € 295,-

Waardevolle connecties

Deze dag is dé gelegenheid om op de hoogte te blijven van deze trends en technieken, en om waardevolle connecties te maken met mede-alumni.

Vertrouwde omgeving

In de vertrouwde omgeving van hotel Hoog-Holten zullen we de mogelijkheden verkennen om hierop in te spelen. Ik beloof je dat het een dag vol inspiratie, inzichten en netwerkmogelijkheden met masterclass-deelnemers uit diverse organisaties wordt.

Verrijk je kennis en breid je netwerk uit

De kosten bedragen € 295,-. inclusief een uitstekende verzorging van de inwendige mens, met natuurlijk ook een heerlijke lunch.

Mis deze unieke kans niet om je kennis te verrijken en je netwerk uit te breiden. Schrijf je vandaag nog in voor de eerste ISM Masterclass Alumnidag!

Ik zie je graag op 1 oktober in Hoog-Holten

Veelgestelde vragen

Van de ISM Masterclass alumnidag worden geen opnames gemaakt die je achteraf bekijken kunt.

De ontwikkelingen in ons prachtige vakgebied gaan razendsnel en vragen om adequaat reageren. Daarnaast is begin dit jaar het boek de ISM-methode V5 uitgekomen. De hoogste tijd om oud ISM Masterclass deelnemers bij te praten zodat ze weer up-to-date zijn met hun kennis rond IT Service Management. 

De ISM Masterclass alumnidag is voor alle oud-deelnemers aan de ISM Masterclass van de afgelopen jaren. Inmiddels zijn dit er 500+.

Wim zal de inhoud van de dag tot het laatste moment bijwerken om de meest actuele informatie met je te kunnen delen.