Webinar: "Van gokken naar sturen".

In het webinar legt Wim Hoving met een live-demonstratie uit hoe het ITSM Dashboard werkt. En ook hoe de getoonde informatie direct gebruikt kan worden om teams en processen bij te sturen.
Iedere IT-organisatie kan zonder BI-kennis en resources profiteren van de direct inzetbare dashboards. helpen beter te presteren.

Haal het meest uit je data

Het ITSM Dashboard gaat verder dan aantallen

Servicemanagementtools als TOPdesk, Ultimo, 4me en ServiceNow verzamelen veel waardevolle data. Data waar weinig mee wordt gedaan. Nog niet in ieder geval. Het ITSM Dashboard brengt daar verandering in. Het ITSM Dashboard verzamelt de data vanuit je servicemanagementtool, verrijkt deze en vergelijkt het met oudere data en presenteert deze in waardevolle visualisaties. Zo kun jij daar snel en gemakkelijk de juiste conclusies uit trekken en je werkwijze optimaliseren.

Veelgestelde vragen

Het Dashboard maakt trendmatige ontwikkelingen van resultaten zichtbaar, voor zowel de teams, processen als de verschillende IT-services.

Het dashboard is zowel bedoeld voor leidinggevenden omdat het hun stuurinformatie biedt, maar ook voor de professionals omdat het hun inzicht biedt in hun bijdrage aan de serviceprestaties.

Als het bijdraagt aan het verbeteren van de service-prestaties en als het de professionals motiveert in hun werk en de leidinggevenden het effect van hun keuzes kunnen herkennen.

Het dashboard is niet een Big Brother die teams en processen in de gaten houdt, het is een hulpmiddel om het werk beter en leuker te maken.

Alle IT-organisaties willen goede IT-diensten leveren, werken met dezelfde processen. Het dashboard werkt alleen niet als men kiest voor een eigen complexe werkwijze.

Nee, het dashboard laat tool-onafhankelijk de informatie zien en is met eenvoudige filters voor iedereen eenvoudig te gebruiken.

Het dashboard biedt voor iedere functie of rol uitgebreide filtermogelijkheden waar de relevante stuurinformatie beschikbaar komt en de eigen prestatie inzichtelijk wordt.

Dat is afhankelijk van het doel, voor het optimaliseren van de inrichting van de werkwijze is wekelijks voldoende, voor het besturen van de operatie is frequent bekijken beter.
De basis van het dashboard is snel en eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. Toenemende ervaring en kennis maakt het mogelijk steeds meer waarde uit het dashboard te halen.
Ja, voor de gebruikers van het dashboard zijn een toenemend aantal uitleg video’s beschikbaar.

Vraag onze demo aan

We zijn telefonisch bereikbaar op 088 – 20 34 000 of vul het formulier in, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.

Vul je gegevens in