Wij zijn Servitect

ITSM Specialisten sinds 1998

Wij zijn gespecialiseerd in Modern IT-servicemanagement en het optimaliseren van IT-dienstverlening. Dit doen wij door het ontwikkelen en aanbieden van producten en diensten waarmee IT-organisaties hun dienstverlening eenvoudig en snel kunnen verbeteren. 

Wij borgen de kwaliteit door al onze producten en diensten te baseren op de holistische ISM-methode (Lees meer over de ISM-methode op www.ISMportal.nl). Hierdoor is resultaatgerichtheid en onderlinge uitwisselbaarheid gegarandeerd. 

Wij zijn hoofdsponsor en ontwikkelaar van de ISM-methode. Wij doen dit vanuit de overtuiging dat iedere IT-organisatie kan profiteren van een universele werkwijze waarin de moderne ITSM-kennis en ervaring is samengebracht in één compacte holistische open en vooral eenvoudig toepasbare standaard. 

Servitect ontwikkelt en innoveert sinds 1998. Wij zijn een team van gedreven specialisten en er van overtuigd dat IT-servicemanagement aantoonbaar, herkenbaar en gewaardeerd een bijdragen levert aan het succes van de bedrijfsvoering.

Onze Visie

Waarom? Standaardiseren van innovatie
Wij zijn overtuigd dat elke IT service organisatie versneld customer value creëert door onze gestandaardiseerde ideeën en oplossingen.  

Hoe? ITSM-producten en -diensten
Het ontwikkelen en aanbieden van resultaatgerichte toepasbare integreerbare ITSM-producten en -diensten. 

Wat? Servitect
Servitect is de IT-servicemanagement  (implementatie) specialist die de werkwijze van IT-serviceorganisaties professionaliseert en begeleidt. 

Kennismaken

Nieuwsgierig wat Servitect voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 088 – 20 34 000 of stuur een e-mail naar info@servitect.com dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.