Wij zijn Servitect

ITSM Specialisten sinds 1998

Wij zijn gespecialiseerd in Modern Service Management en het optimaliseren van dienstverlening. Dit doen wij door het ontwikkelen en beheren van de ISM-methode, een gestandaardiseerde aanpak voor organisatieverbetertrajecten in de informatievoorziening.

Servitect ontwikkelt en innoveert sinds 1998. Wij zijn ontstaan vanuit de IT en hebben ons weten door te ontwikkelen naar serviceorganisaties in de volle breedte. 
Servitect gelooft er in dat servicemanagement aantoonbaar, herkenbaar en gewaardeerd een bijdragen levert aan het succes van de bedrijfsvoering. Ons doel is de ISM-methode geaccepteerd krijgen als dé standaard voor ondersteunende dienstverlening, te beginnen in Nederland.

Onze Visie

Waarom? Standaardiseren van innovatie

Wij zijn overtuigd dat elke IT service organisatie versneld customer value creëert door onze gestandaardiseerde ideeën en oplossingen  

Hoe? ISM-methode

Door één holistische IT service management oplossing waarin de kennis en ervaring van ons en moderne servicemanagement inzichten zijn verwerkt.

Wat? Servitect

Servitect is een IT Service Management  (implementatie) specialist die de werkwijze van IT-service organisaties professionaliseert (op basis van de stapelbare ISM methode).

Kennismaken

Nieuwsgierig wat Servitect voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op 088 – 20 34 000 of stuur een e-mail naar info@servitect.com dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.